dilluns, 4 de juny del 2012

DARRERS PROTAGONISTES: AKRAM I MOUSSAAB

AQUESTES DUES DARRERES SETMANES ELS PROTAGONISTES HAN ESTAT AKRAM I MOUSSAAB; 

FA DOS DIVENDRES REBÉREM LA VISITA DE LA GERMANA DE AKRAM QUE ENS VA PROPOSAR FER UNES MÀSCARES DE COLORS DECORADES AMB DIVERSOS DIBUIXOS DE COTXES, CORS, PERSONATGES DE DISNEY... ENS VA AGRADAR MOLT FER AQUESTA MANUALITAT EN COMPANYIA DE LA NOSTRA CONVIDADA! DIVENDRES PASSAT VA VENIR LA MAMÀ DE MOUSSAAB; ELLA I MOUSSAAB ENS VÀREN CONTAR UN CONTE QUE HAVIEN PREPARAT: "EL SOPAR DE LA GUINEU"; A AQUEST CONTE HI APAREIXIEN ANIMALS CONEGUTS PER TOTS COM LA GALLINA, EL CONILL I EL LLOP... VA SER MOLT DIVERTIT! A MÉS, TAMBÉ ENS VÀREN REGALAR UNA BOSSETA DE "CHUCHES" PER A CADA UN! AMB AQUESTS DOS PROTAGONISTES DE LA SETMANA, HEM ARRIBAT AL FINAL D'AQUESTA ACTIVITAT QUE, COM JA SABEU, VÀREM INICIAR EL MES D'OCTUBRE I QUE FINALITZA ARA, QUAN JA ENS TROBAM AL MES DE JUNY. 

TOT I QUE SETMANALMENT HEM ANAT AGRAÏNT DE MANERA INDIVIDUAL A CADA UNA DE LES FAMILIES LA SEVA PARTICIPACIÓ, CONSIDERAM QUE ARRIBAT AQUEST PUNT, HEM DE DONAR LES GRÀCIES UNA VEGADA MÉS A TOTS ELS PAPÀS, MAMÀS, GERMANS I GERMANES, PADRINS I PADRINES, COSINS I COSINES I D'ALTRES FAMILIARS QUE S'HAN IMPLICAT A AQUESTA ACTIVITAT. 
GRÀCIES PER LA VOSTRA AJUDA I, SOBRETOT, PER LA VOSTRA CREATIVITAT I IL·LUSIÓ, PER LES VOSTRES GANES I LA VOSTRA BONA PREDISPOSICIÓ, JA QUE SENSE TOTS VOSALTRES, AQUESTES SETMANES EN LES QUE CADA INFANT S'HA SENTIT UNIC PROTAGONISTA, NO HAURIEN ESTAT POSSIBLES. 
HA ESTAT UN  AUTÈNTIC PLAER COMPARTIR AQUESTES ESTONES AMB VOSALTRES.  JA SABEU QUE LES PORTES DE LA NOSTRA CLASSE CONTINUEN OBERTES PERQUE TORNEU QUAN VOLGUEU.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!


7 comentaris:

 1. En su día tambien agradecí la oportunidad que nos habéis dado, de poder compartir esos momentos tan especiales con nuestros hijos y el resto de los niños. Gracias por la dedicación y entrega que has puesto en todos y cada uno de los niños. A mi hay veces que en lugar de llamarme "mamá" me llama "Inés". Los niños te quieren y nosotros también.

  ResponElimina
 2. Gracias a ti Olga, por hacerme emocionar con tu comentario! Inés.

  ResponElimina
 3. H. Estoy totalmente de acuerdo con el comentario de Olga. El placer es nuestro por que son recuerdos inolvidables. Gracias, gracias, por el entusiasmo, el cariño que depositas en todos y cada uno de los niñ@s, la profesionalidad y en los tiempos que nos ha tocado vivir mucho mas............Casi todas las mañanas busca una flor, una hoja, un palito, etc, para llevartelo. Los niños te quieren y nosotros también.

  ResponElimina
 4. H. También quería dar las gracias a Begoña, Pilar, por la dedicación y el GRAN TRABAJO que hacen. Ah, y al resto del equipo de infantil.

  ResponElimina
 5. Me estais dejando sin palabras con vuestros comentarios... Muchisimas gracias por todo Juani! :)

  ResponElimina
 6. sin palabras estamos nosotros por el entusiasmo y la dedicacion que has puesto en la educacion de nuestros hijos .gracias !!!!!!!!!!!!

  ResponElimina